Refernet-Hungary Facebook

  A jövő munkahelyei – a jelen kihívásai

   

   

  A Cedefop június 8-án teszi közzé a 2030-ig terjedő új készség-előrejelzésének eredményeit. Ennek alkalmából magas szintű rendezvényre kerül sor Brüsszelben (Résidence Palace).

  A magas szintű rendezvényen bemutatják a Cedefop készség-előrejelzésének legfrissebb eredményeit, és megvitatják a legfontosabb ágazati és szakmai tendenciákat, a különböző országokon belüli álláskínálatot, valamint azt, hogy milyen hatással lesznek ezek 2030-ig a készségigényekre. Az Eurofound együttműködésének köszönhetően – az Európai Állásmonitor (European Jobs Monitor) keretrendszerének felhasználásával – külön hangsúlyt kapnak a különböző típusú munkahelyekhez szükséges jövőbeni készségek. Emellett magas szintű szakpolitikai panelbeszélgetésen kerülnek megvitatásra a munka világa tekintetében újonnan felmerülő problémák és jövőbeni kihívások, valamint a készségekkel, a foglalkoztatással és a növekedéssel kapcsolatos uniós szakpolitikákra gyakorolt következményeik.

  A Cedefop készség-előrejelzésének legfontosabb üzeneteit a legújabb tájékoztatónkban közöljük.

  A legfrissebb információkért és a Cedefop készség-előrejelzésének részletesebb adataiért kérjük, látogasson el a következő oldalra: A készségkereslet- és kínálat előrejelzése

   

  H-1089 Kálvária tér 7
  Budapest, Magyarország

  Telefon: (+36 1) 477-5600

  Email:  gomorineoj@nive.hu

  © 2016 ReferNet Magyarország